Linda

"Corrien over Linda"

Linda is mijn mate, mijn soulmate kunnen we wel zeggen. Daarnaast is zij mama van 2 lieve kinderen en samen met haar man vormt zij een warm en liefdevol gezin. Linda houdt van sporten, lekker uit eten met vrienden of met een goed glas wijn op de bank filosoferen over het leven.

Als HR manager is Linda veel in contact met mensen en staat werkgeluk bij haar hoog in het vaandel. Linda vindt het belangrijk om fijne mensen om haar heen te hebben. Of dat nu vrienden (mates) en familieleden zijn of haar partner, ze is liever nooit alleen.

Ze is een gevoelig, warm mens en ziet de vereenzaming in Nederland een steeds groter probleem worden. Zij ziet het als een persoonlijke missie om mensen hierbij te helpen. Wij vinden het ontzettend gaaf om onze krachten te bundelen en daar samen als mates mee aan de slag te gaan. 

Linda haar kracht is haar natuurlijke interesse in mensen, de nieuwsgierigheid naar hun verhalen en het beste voor iedereen willen. Eigenschappen die stuk voor stuk belangrijk zijn in het samenbrengen van mensen! En daarom is zij naast mijn mate, ook mijn perfecte zakenpartner.


 Corrien

"Linda over Corrien"
 
De vriendschap tussen mij en Corrien vormt de basis van Mate & Date. Corrien is als moeder, partner, coach en vriendin een typische duizendpoot die vele ballen hoog houdt. Heel duidelijk is de rode draad die tussen al deze rollen doorloopt: Corrien excelleert wanneer ze andere mensen kan helpen, in welke vorm dan ook.

Wat is er nodig om iemand te helpen aan het soort relatie die hij/of zij voor ogen heeft? Psychologische kennis, mensenkennis, ervaring in het samenbrengen van mensen, het kunnen coachen van mensen en bovenal ontzettend ge├»nteresseerd zijn in de mens en passie voor de liefde. Eigenlijk is dit een samenvoeging van alles wat Corrien mijn ideale zakenpartner maakt in deze branche. 

Als je jarenlang op strategisch niveau mee kan denken op het gebied van werving en selectie door heel Nederland, afgestudeerd psychologe en Life Style Coach bent, dan zit je met je professionele ervaring wel goed. Maar als je dan ook nog eens toegankelijk, liefdevol en meelevend bent heb je de gouden combinatie te pakken.