Relatiebemiddeling

Ben je het zat om steeds weer opnieuw alleen thuis te komen? Niemand bij wie je aan het einde van de dag je verhaal kwijt kunt?  En ben je klaar met de standaard datingsites, ellenlange chatsessies en teleurstellende contacten? Wij kunnen je helpen! Op basis van jouw persoonskenmerken gaan we voor jou aan de slag om iemand te vinden met wie jij een duurzame intieme relatie aan kunt gaan.

Om jou te helpen aan je gewenste relatie moeten we weten wie je bent. Niet op papier, niet enkel via een foto, maar wie je echt bent als mens. Daarom zullen wij jou altijd benaderen om een persoonlijk kennismakingsgesprek te plannen wanneer je via de website interesse hebt getoond. Tijdens dit gesprek gaan wij in op jouw persoonskenmerken, overtuigingen, ontwikkelpunten, normen en waarden in het leven en vele andere zaken.  

Als we elkaar kennen gaan we direct actief voor jou aan de slag. It takes two to tango, dus zoals we jou kennen, kennen we je toekomstige partner ook. Deze potentiële partner wordt vervolgens aan je voorgesteld en jullie ideale eerste date kan, na overleg, worden ingepland.

 Na de date bespreken we van beide kanten de ervaring en de verdere verwachtingen. Op basis hiervan wordt jouw traject bijgesteld of, in het mooiste geval, afgerond.