Onze aanpak

Wat maakt ons uniek?

" Onze persoonlijke, offline aanpak"

Met de huidige technologie verdwijnt persoonlijk contact steeds meer naar de achtergrond.
Of dat nu gaat om contact tussen vrienden of geliefden, onze schermtijd loopt steeds verder op.

We besteden tijd  op onpersoonlijke websites, niet wetende wie er aan de andere kant van het scherm zit. Ook swipen we er op los om er na de eerste date al achter te komen dat je toch niet bij elkaar past...

Wij van Mate & Date vinden dat dit anders moet en willen hierop inspelen. Wij willen onze passie voor het leggen van contact en het ervaren van optimaal geluk inzetten om mensen bij elkaar te brengen in iedere gewenste vorm.

Maar wij matchen alleen als we echt denken dat het past! Dus wij rekenen ook geen maandelijkse kosten, maar een eenmalige inschrijvingsfee, voor een, indien gewenst, levenslange verbintenis aan ons bureau. Dit houdt in dat, ook al ben je al een keer succesvol gematcht door ons, of je vindt zelf iemand, wij jou wederom kosteloos opnemen/inschrijven in onze datebase, wanneer deze relatie helaas toch stuk loopt. Je weet immers nooit hoe het leven loopt.

 De matchingsfee berekenen we enkel en alleen wanneer wij jou daadwerkelijk succesvol hebben gematched. Ons zogenaamde "no match, no pay principe". 

In Stappen 


- Kosteloos telefonisch intakegesprek om samen te bepalen of ons concept past bij dat wat jij van een relatiebemiddelingsbureau verwacht. Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking, dus we vinden het belangrijk dat jij een prettig gevoel bij ons hebt.

- Persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor incl. het opstellen van een persoonlijkheidsprofiel 

- Serieuze matches door heel Nederland

- Persoonlijke begeleiding rondom alle stappen in het proces

- Tussentijds evaluatiegesprek na gemiddeld 6 maanden

Neem voor meer informatie omtrent dit proces en de tarieven gerust contact met ons op via onderstaande button.